Green Friday

Green Friday
Het is Green Friday bij Vivara

Profiteer alleen dit weekend van kortingen tot 25%!

Van 24 t/m 29 november profiteer je nu van de kortingen tot maar liefst 25% op vogelvoer, feeders en cadeau's. Want een weekend als dit, is niet alleen om jezelf te verwennen, maar ook de natuur kan wel een extra steuntje in de rug gebruiken nu het koudere weer er weer aan komt!

Bekijk alle producten
Pimpelmees
Pimpelmees
(Cyanistes caeruleus)

"Als de temperaturen dalen, kunnen pimpelmezen extra voedsel goed gebruiken. Met calorierijke vetproducten help je ons de ijzige nachten door te komen."

Green Friday - Voedersystemen

Green Friday - Vogelvoer

Green Friday - Pindakaas

Green Friday - Spinnenvanger

Zorg goed voor de natuur tijdens de koudere dagen

De eerste officiële vorstdag van dit najaar is een feit. In De Bilt daalde de temperatuur op 22 november tot -0,2 graden. Ook voor de komende tijd wordt beduidend kouder weer voorspeld, met nachttemperaturen rond het vriespunt en misschien lokaal wel een winterse bui. Voor tuinvogels wordt het er niet makkelijker op om voldoende voedsel en schuilmogelijkheid te vinden. Help jij ze een handje? Met onze Green Friday aanbiedingen kan je altijd wel een geschikt product vinden om tuinvogels de winter door te helpen. 

Op zoek naar een leuk kadopakket voor de feestdagen?

Wij hebben een aantal feestelijk verpakte kerstpakketten samengesteld, een leuk kado waarmee je jezelf, of vrienden en bekenden een plezier kunt doen en tegelijkertijd iets goeds kunt doen voor onze natuur. Veel producten worden dan ook aanbevolen door onze groene partners zoals Vogelbescherming Nederland, Natuurpunt en Natuurmonumenten.

Cadeaupakketten

 

Onze groene partners: