Vivara en GaiaZOO

In het zuidelijkste puntje van Nederland ligt één van de mooiste dierentuinen van Europa: GaiaZOO. Ervaar er met ál je zintuigen hoe bijzonder onze aarde is. Het uitgestrekte landschap, middenin een prachtig bosrijk gebied in Zuid-Limburg, zal je ongetwijfeld verwonderen. En het bijzondere is dat tussen de uitheemse dieren die hier leven, ook veel oog is voor de inheemse flora en fauna. Bij het Kraaiennest vind je een voeder- en nestkastenwand waar wilde vogels volop gebruik maken van de producten van Vivara. In de gevel van het even verderop gelegen LimburgHUIS zijn nestkasten verwerkt voor onder meer zwaluwen, ijsvogels, mussen en vleermuizen. 

Het wandelpad voert je vanaf de ingang van de dierentuin naar het Hoge Noorden van de Taiga, waar een roedel grijze wolven je nauwlettend in de gaten houdt. Luister goed… Misschien hoor je dit machtige roofdier zelfs huilen! Reis verder naar Savanna in Afrika voor een bezoek aan de witte neushoorns, de Afrikaanse leeuwen en de giraffen en leer meer over de kwetsbare positie die hun soortgenoten in het wild innemen. De unieke Flamingo Volière, waar meer dan 400 grote flamingo’s samenleven met verschillende andere bijzondere Afrikaanse vogels, is bij uitstek een bezoekje waard. Vervolg je weg richting Rainforest. Waar je een gloednieuw gebied tegenkomt; Pampa & Patagonië. Zie je de slingerapen en de geelborst capucijnapen tussen de boomtoppen van het Amazoneregenwoud? In de Limburgse contreien die je vervolgens nadert, kom je de met uitsterven bedreigde korenwolven tegen: typische Limburgse dieren.

Kijk voor meer informatie over GaiaZOO op www.gaiazoo.nl

Speciaal voordeel voor bezoekers GaiaZOO

Wil je thuis, in je eigen tuin of op je balkon, ook meer wilde dieren aantrekken? Dat kan met de producten van Vivara. Als bezoeker van GaiaZOO ontvang je exclusief 15% korting op je eerste bestelling. Neem hiervoor gratis het Vivara Magazine ‘Meer leven in uw tuin’ mee dat je kunt vinden in de shop van GaiaZOO, in het LimburgHUIS en in het Kraaiennest. Op het magazine vind je een kortingscode. Voeg deze kortingscode toe aan je winkelmandje op  www.vivara.nl en de korting wordt direct verrekend.

Doe mee en win 2 entreekaarten voor GaiaZOO

Vivara mag in samenwerking met GaiaZOO 4 x 2 entreekaarten verloten. Laat ons hieronder weten waarom jij graag een bezoek aan GaiaZOO zou willen brengen en wie weet ben je een van de gelukkigen. Meedoen kan tot en met 25 juli 2021. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.