Floks 'Bright Eyes' - 8-pack

Artikelnummer 80325
Volumekorting
  • Koop 2 + voor € 15,99 p/s en bespaar 6%
  • Koop 3 + voor € 14,99 p/s en bespaar 12%
€ 16,99
  • Wij ontwikkelen producten samen met onze groene partners
  • Al meer dan 25 jaar ervaring in natuurbeschermingsproducten
  • Wij maken bijna al onze producten zelf met de hoogste kwaliteit

De lichtroze bloemen van deze Floks hebben een donkerroze hart. Dit geeft een bont en vrolijk effect in uw tuin. Deze zomerbloeier bloeit en geurt uitbundig en trekt daarmee veel insecten. Hij staat het liefst op een zonnige plaats. De bodem dient luchtig, goed bemest en goed waterdoorlatend te zijn, verder heeft hij geen bijzondere zorg nodig. De Floks is ook zeer geschikt als snijbloem.

Let op, het gaat hierbij om een 8-pack.

Geeft er iets meer vreugde dan een tuin waar zowel mens en dier het naar hun zin hebben? Een tuin waarin dieren de plek hebben om te schuilen, wat kunnen drinken, eten en nestelen is niet alleen goed voor de dieren in de tuin maar ook ontzettend leuk om te zien. De basis van zo’n tuin is een goede variatie aan planten. De planten van Vivara worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Net als in de natuur zijn ook in de tuin insecten erg belangrijk. Lieveheersbeestjes en vliegjes helpen bij de bestrijding van bladluis terwijl bijen en hommels bloemen, kruiden en fruitbomen bestuiven. Solitaire bijen voelen zich thuis in een nectarrijke tuin. U kunt deze bijen extra steunen door bijvoorbeeld een insectenhuis op te hangen in de buurt van de bloemen.

Bloem kleur
Roze, Wit, Wit / roze
Standplaats
Halfschaduw, Zon
Maximale hoogte
80 cm
Plantmaanden
Maa., Apr., Mei
Positie in de tuin
Voor, Midden
Planten per m2
6
Bloeimaanden
Jul., Aug., Sep.
Grondsoort
Alle grondsoorten
Geschikt voor tuindieren
Vogels, Vlinder
Winterhard
Nee
Meerjarig
Ja
Pot formaat
9 cm
Wetenschappelijke naam
Phlox paniculata Bright Eyes
Verpakkingseenheid
8
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan