Vivara en Dekkers Tweewielers

Bij Dekkers Tweewielers gelooft men in de vrijheid die door fietsen mogelijk wordt gemaakt. Een vakantiefietser op wereldreis, iemand met een beperking op een zorgfiets, heerlijk er op uit met een e-bike of op zondag lekker de wind door de haren op de mountainbike. De fiets is natuurlijk hét duurzame vervoersmiddel bij uitstek om de natuur te verkennen. Vivara en Dekkers Tweewielers onderstrepen met hun samenwerking de connectie tussen fietsen en natuurbeleving.

Met een moderne showroom inclusief belevings- en testparcours aan de Gagel 12 in Wanssum, ervaren en bedreven vakmensen, een fietsmeting en een passie voor service zorgt Dekkers Tweewielers ervoor dat ze samen de juiste fiets voor je vinden. Dekkers verkoopt e-bikes, racefietsen, mountainbikes, bakfietsen, zorgfietsen, kinderfietsen en fietsaccessoires. Dekkers Tweewielers presenteert zich tevens in het Vivara Natuurbelevingscentrum aan de Grotestraat 93 in Venray.    

Kijk voor meer informatie over Dekkers Tweewielers op www.dekkerstweewielers.nl

Speciaal voordeel voor klanten Dekkers Tweewielers

Voor de markante showroom van Dekkers Tweewielers kunt u genieten van alle vogels op de Vivara voederplaats. Wilt u thuis, in uw eigen tuin of op uw balkon, ook meer tuindieren aantrekken? Dat kan met de producten van Vivara. Als klant van Dekkers Tweewielers ontvangt u exclusief 15% korting op uw eerste bestelling. Ga hiervoor naar de showroom en neem gratis het Vivara Magazine ‘Meer leven in uw tuin’ mee. Op het magazine vindt u een kortingscode. Voeg deze kortingscode toe aan uw winkelmandje op  www.vivara.nl en de korting wordt direct verrekend.

Altijd op de hoogte blijven van de mooiste aanbiedingen, nieuwe producten en nieuws over de natuur om u heen? Schrijf u dan nu in voor de Vivara nieuwsbrief!