De Vlinderstichting

Sinds jaren heeft De Vlinderstichting een samenwerkingsverband met Vivara. De samenwerking is gericht op het onder de aandacht brengen en versterken van elkaars organisaties en activiteiten. Jaarlijks doneert Vivara een vast bedrag aan De Vlinderstichting ter ondersteuning van haar activiteiten .

ACTIVITEITEN MAANDKALENDER

Activiteiten Datum Omschrijving
Nationale Nachtvlindernacht 2022 1-2 juli 2022 Begin juli zijn er verspreid door het land volop mooie nachtvlinders te bewonderen. De nachtvlinder is vaak moeilijk om te zien. Op een ietswat speciale manier worden de nachtvlinders gelokt naar verschillende plekken door het land. Wil jij weten hoe en kennis maken met de wereld van de nachtvlinders? Meer informatie vind je hier.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze activiteiten? 

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief »

MEEHELPEN?

Sinds het begin van de 20e eeuw zijn er 17 soorten dagvlinders uit Nederland verdwenen. En nog eens tien vlindersoorten staan op het punt uit ons land te verdwijnen. Je kunt De Vlinderstichting op verschillende manieren helpen. Middels een donatie of door in je eigen omgeving aan de slag te gaan voor vlinders. In je eigen tuin, of door een actie te starten.

Lees hier meer informatie over hoe je kunt helpen.