Daglelie 'Stella d'Oro'

Artikelnummer 67265
Volumekorting
  • Koop 2 + voor € 3,49 p/s en bespaar 13%
€ 3,99

Deze Daglelie bloeit in de zomer, tussen juni en september met mooie gele bloemen. Deze bloemen vergaan snel, vandaar de naam Daglelie, maar iedere plant krijgt meerdere bloemen waardoor u toch een zomer lang kunt genieten. Omdat deze daglelie vrij laag bijft (zo'n 30 cm) is deze plant uitstekend geschikt voor in een boorder en vooraan in de tuin. Op een zonnige of halfschaduw plek komt deze plant het beste tot zijn recht. De Daglelie 'Stella d'Oro' is goed winterhard maar blijft tijdens de winter niet groen. Na de winter leeft deze plant gewoon weer op. Het is mogelijk om deze plant in het voorjaar te vermenigvuldigen door hem te scheuren.

Deze plant leveren wij in een 11 cm pot. Het grote voordeel van een 11 cm pot is dat je binnen een jaar een mooie volgroeide plant hebt terwijl dat bij 9 cm potten vaak 2 jaar duurt.

Daarnaast zijn deze planten "On the way to PlanetProof". De potjes zijn gemaakt van gerecycled plastic, de trays waarin wij de planten bewaren worden weer gerecycled en de planten worden op een verantwoordelijke en groene manier geteeld. Meer informatie over onze planten en het PlanetProof keurmerk vindt u hier.

Bloem kleur
Geel
Standplaats
Halfschaduw, Zon
Maximale hoogte
30 cm
Positie in de tuin
Voor
Planten per m2
8
Bloeimaanden
Jun., Jul., Aug., Sep.
Grondsoort
Alle grondsoorten
Geschikt voor tuindieren
Vlinder, Insect
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
11 cm
Wetenschappelijke naam
Hemerocallis 'Stella d'Oro'
Verpakkingseenheid
1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan