Daglelie

Artikelnummer 67264
Volumekorting
  • Koop 2 + voor € 3,49 p/s en bespaar 13%
€ 3,99

De naam van deze vaste plant geeft het al een beetje weg. De Daglelie krijgt in de zomer prachige bloemen maar ben er dan snel bij want ze zijn na 1 dag vaak weer weg. Iedere plant kan wel meerdere bloemen krijgen dus met een aantal Daglelie's in de tuin krijg je af en aan een prachtige bloemen. De plant is winterhard maar niet wintergroen. Met een maximale hoogte van 80 cm is deze plant uitstekend geschikt voor vooraan of in het midden van de tuin, lekker in de zon of halfschaduw. Onderhoud is vrij simpel. Wanneer de plant is uitgebloeid kan je de verwelkte bloemen van de plant halen en dan vloeit de plant het volgende jaar weer volop!

Deze plant leveren wij in een 11 cm pot. Het grote voordeel van een 11 cm pot is dat je binnen een jaar een mooie volgroeide plant hebt terwijl dat bij 9 cm potten vaak 2 jaar duurt.

Daarnaast zijn deze planten "On the way to PlanetProof". De potjes zijn gemaakt van gerecycled plastic, de trays waarin wij de planten bewaren worden weer gerecycled en de planten worden op een verantwoordelijke en groene manier geteeld. Meer informatie over onze planten en het PlanetProof keurmerk vindt u hier.

Bloem kleur
Oranje, Oranje / geel, Geel
Standplaats
Halfschaduw, Zon
Maximale hoogte
80 cm
Positie in de tuin
Voor, Midden
Planten per m2
5
Bloeimaanden
Jul., Aug.
Grondsoort
Alle grondsoorten
Geschikt voor tuindieren
Vlinder, Insect
Winterhard
Ja
Meerjarig
Ja
Pot formaat
14 cm
Wetenschappelijke naam
Hemerocallis 'Frans Hals'
Verpakkingseenheid
1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan