Cottage Tuin Sierui pakket

Cottage Tuin Sierui pakket

Artikelnummer: 80241

Reguliere prijs: € 12,99

Special Price € 6,99

Dit product is helaas tijdelijk uitverkocht

Het cottage concept is een oude, traditionele manier om een informele tuin te creëren. De mix van bollen tussen vaste planten en struiken creëert van het vroege voorjaar tot het late najaar een oase van kleur. In het vroege voorjaar geven de bloemen van de in de herfst geplante bollen kleur aan uw tuin.
De cottage tuincollectie biedt een selectie van bio bloembollen, die voor een perfecte combinatie in uw tuin zorgen.

Lees meer

De lange sieruien, zoals ‘Purple Sensation’, zijn mooi wanneer ze ver boven de border beplanting uitsteken. De violet, paars en roze bloemen steken met hun bolvorm vaak sterk af tegen de minder compacte vaste planten. Wereldwijd geniet de sierui steeds grotere populariteit in de tuin. Ze overbruggen het seizoen van de voorjaarsbloeiende bolgewassen naar de zomerborder. De vroegst bloeiende sierui kan gecombineerd worden met tulpen en narcissen, de laatbloeiers bloeien samen met lelies en gladiolen. Kleine sieruien, zoals ‘Spaerocephalon’ komen beter uit in de meer gedetailleerde tuinen. Deze kleinere soorten zijn vaak ook het meest geschikt voor verwildering.

Het Cottage Tuin Sierui pakket bestaat uit 25 bio bloembollen: 10 stuks Sierui ‘Cowanii’, 1 stuk Sierui ‘Christophii’, 12 stuks Sierui ‘Spaerocephalon’, 2 stuks Sierui ‘Purple Sensation’.

Ook verkrijgbaar in Cottage Bostuin pakket.

Plant kleur Various/multi

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten