Boomstampakket

Boomstampakket

Artikelnummer: 98411

Prijs: € 23,96

Special Price € 11,99

Add to Wishlist

Creëer een heerlijke smultoren van calorierijke energierollen met dit Boomstampakket. De energierollen bevatten ingrediënten als talg en pindameel van de hoogste kwaliteit. Zo geeft elke hap van deze heerlijke delicatesse een enorme energie boost aan de vogels. De Energierolhanger is gemaakt van biologisch afbreekbare ruwe materialen en is daarmee milieuvriendelijk en recyclebaar.


Het Boomstampakket bevat een Energierolhanger en 3 pakken van 6 energierollen (Energierollen met bessen, Energierollen met zaden en Energierollen met insecten).


Afmeting : Ø 5 cm, lengte 27 cm


Ingrediënten Energierollen met bessen: tarwemeel, talg (dierlijk vet), pindameel, gedroogde meelwormen, kleurstoffen en bessensmaakstof.
7,3% ruw eiwit, 28,1% ruw vet, 2,3% ruwe celstof, 0,8% ruw as


Ingrediënten Energierollen met zaden: tarwe, millet, rode dari, zonnebloempitten, pinda’s.
7,8% ruw eiwit, 35,5% ruw vet, 2,5% ruwe celstof, 1,4% ruw as


Ingrediënten Energierollen met insecten: tarwemeel, talg (dierlijk vet), pindameel, gedroogde meelwormen, insectenpoeder en kleurstoffen.
7,3% ruw eiwit, 28,1% ruw vet, 2,3% ruwe celstof, 0,8% ruw as

Lees meer
Diameter 5 cm
Hoogte 27cm

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten

Deze site maakt gebruik van cookies. Het eerste type wordt geclassificeerd als 'essentieel' (ze maken uw browse- en aankoopervaring eenvoudiger). Het tweede en derde type zijn niet essentieel maar laten ons wel beter begrijpen hoe we onze service aan u kunnen verbeteren. Als u wilt doorgaan met het gebruik van deze website, geeft u hieronder uw voorkeuren aan. Meer informatie over beide typen is hier beschikbaar.