Bezoekerscentrum & natuurtuin

Winkel / Bezoekerscentrum

Profiteer nog tot 1 september van 10% korting op alle producten in de winkel van ons bezoekerscentrum. Vanaf 1 september 2017 gaan de deuren van onze winkel dicht en kunt u alleen nog online uw producten bestellen.

U kunt in ons bezoekerscentrum terecht voor informatie over de producten van Vivara en de samenwerkende natuurbeschermingsorganisaties.
 

Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over ons vogelvoer, voederhuisjes en nestkasten. U kunt de producten bekijken in het bezoekerscentrum en meteen bestellen (met uitzondering van het planten-assortiment en levend voer) de producten worden in ons magazijn voor u ingepakt waarna u ze meteen mee naar huis kunt nemen. Houd er bij drukte rekening mee dat dit even kan duren. U kunt ook met PIN betalen. 

Vivara natuurtuin

In onze inspirerende natuurtuin van ongeveer 2,5 hectare vindt u o.a. een vlindervallei, vleermuizengrot en een dassenburcht, maar ook nesten voor grotere vogels zoals uilen, eenden en ooievaars.

Uiteraard komt u tijdens uw wandeling geregeld informatieborden tegen over dieren en planten en kunt u met uw eigen ogen zien hoe de producten van Vivara in de praktijk worden gebruikt. 
 

 

 
 

   Benieuwd naar de bezienswaardigheden in de natuurtuin?

   Bekijk de plattegrond  (PDF)


  

Openingstijden

Wilt u ook een kijkje nemen? U bent van harte welkom! De winkel, het bezoekerscentrum en de natuurtuin zijn elke donderdag en vrijdag geopend van 9.00-17.00 uur.

Let op: Vanaf 1 september 2017 gaan de deuren van onze winkel dicht en kunt u alleen nog online uw producten bestellen.

 

 

Vivara bezoekerscentrum

Overloonseweg 11c
5821 EE Vierlingsbeek Nederland

Klik hier voor een routebeschrijving

Telefoonnummer: 0478 – 517 791
Email: bezoekerscentrum@vivara.nl

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Bekijk Privacyverklaring