Beschermpindasilo Aura

Beschermpindasilo Aura

Artikelnummer: 35122

€ 39,99
Add to Wishlist

De Beschermpindasilo Aura bestaat uit een Apollo pindasilo en een bijpassende silobeschermer. Samen als één geheel verkrijgbaar. De pindasilo Apollo is al jaren erg geliefd bij de vogelvoederaars, dit door het handige ‘click & go’ systeem waarmee u de silo in een handomdraai schoon kunt maken, zonder dat u hoeft te schroeven. Deze beschermkooi is eveneens voorzien van dit ‘click & go’ systeem. U haalt het geheel eenvoudig uit elkaar om schoon te maken en daarna zet u het snel weer in elkaar.

Lees meer

Met de Beschermpindasilo Aura heeft u een moderne pindasilo met beschermkooi en biedt u kleine vogels de mogelijkheid om rustig te eten zonder dat ze door grote vogels verjaagd worden. Voor de grotere vogels kunt u eventueel aan de andere kant van uw tuin een pindasilo zonder beschermkooi ophangen. De maasbreedte van het gaas van deze pindasilo is zo ontworpen dat er geen hele pinda’s uit de silo gehaald kunnen worden. Jonge vogels kunnen namelijk stikken in hele pinda’s. Met dit voedersysteem voert u het hele jaar door veilig pinda’s.

Het schoonmaken van de Beschermsilo: Draai met een klik de kap boven van de pindasilobeschermer. Draai daarna de schroef aan de onderzijde los. Haal de schaal eraf en trek de pindasilo zo ver mogelijk naar boven. Nu kunt u de ronde schijf via de opening in de spijlen eruit halen. Laat vervolgens de pindasilo via de onderkant uit de silobeschermer zakken.

Diameter 25 cm
Hoogte 32 cm
Materiaal Kunststof, Metaal
Vogelsoort Pimpelmees, Koolmees, Zwarte mees, Kuifmees, Groenling, Ringmus, Huismus, Roodborst, Winterkoning

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten