Beleef de winter

Vivara #beleefdewinter fotowedstrijd

We zijn dol op de vogels in onze tuin. Daarom zetten wij ons samen met onze groene partner Vogelbescherming Nederland in voor kwalitatief, hoogwaardig en calorierijk voer wat juist nu zo belangrijk is voor de vogels. Het voer wordt door onszelf samengesteld en geproduceerd met alleen de allerbeste ingrediënten. Daarom genieten we juist in deze koude sneeuwachtige dagen zo van de drukbezochte voederplekken, omdat de vogels dit voer juist dan zo nodig hebben. Maar ook omdat de voederplek er extra magisch uitziet tijdens deze koude dagen, zien we juist graag hoe ook jij voor de vogels in je tuin zorgt. Daarom roepen we jou op om je foto's met ons te delen! Met de Vivara #beleefdewinter fotowedstrijd deel je jouw favoriete winterfoto's met ons op Facebook of Instagram. Deel jouw meest magische, mooiste, grappigste, gekste of meest bijzonder foto van vogels en voederplekken in de sneeuw en maak kans op een prachtig voederpakket ter waarde van €100,-! 

HOE DOE JE MEE?

Deel jouw favoriete foto's en video's van winterse voederplekken of bijzondere tuinbezoekers in de sneeuw op je Facebook- of Instagrampagina, gebruik de hashtag #beleefdewinter en tag Vivara in jouw foto's of video's. Je ontvangt bonuspunten wanneer je in jouw bericht uitlegt wat jij zo speciaal vindt aan je voederplek in de sneeuw! Meedoen aan deze wedstrijd kan t/m 12-2-2021 12:00 dus deel snel jouw foto's!

Finale

Op vrijdag wordt er door Vivara op Facebook een selectie van finalisten geplaats. Stem op jouw favoriete foto door deze foto te liken! Je kunt zoveel foto's liken als je zelf wilt, maar alleen de foto met de meeste stemmen op maandag 15 februari 12:00 wint het prijzenpakket! Deze winnaar maken we bekend via onze social media kanalen en de nieuwsbrief.

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe wedstrijden, aanbiedingen en nieuws? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief!

 

VOORWAARDEN

Je dient jouw ingezonden foto of video zelf te hebben gemaakt en niet te hebben verkocht of weggegeven aan derden.

Foto's mogen niet artistiek bewerkt zijn.

Door deelname aan de fotowedstrijd verleen je Vivara het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik door Vivara. Hieronder vallen in ieder geval: de websites vivara.nl, nl.vivara.be, Facebook, Instagram, nieuwsbrieven, magazines andere zaken die in opdracht van Vivara geproduceerd worden (waaronder begrepen beelden in artikelen, persberichten die onder verantwoording van Vivara.

Vivara is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken in al haar media en publicitaire uitingen.

Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.

De winnaars zullen in de nieuwsbrief en op social media aangekondigd worden.