Beleef de natuur

Een tuin vol vogels op zoek naar eten, egeltjes die liggen te slapen en eekhoorns die nog snel een voedselvoorraad aanleggen. Het najaar is in volle gang, ook in uw tuin! Om het najaar te vieren krijgt u met code HAPPY2021 een gratis 2 gratis potten vogelpindakaas met meelwormen bij uw bestelling*. Hiermee kunt u dus extra voordelig uw tuin winterklaar maken met energierijk vogelvoer, een mooi nestkast waar de vogels in kunnen overnachten of een nieuw voedersysteem zodat nog meer vogels in uw tuin kunnen genieten.

*Code geldig tot en met 28 februari 2021 en op het gehele assortiment.

32mm nestkasten

Nooit meer een actie van Vivara missen? Schrijf je dan nu in voor de Vivara nieuwsbrief waarin we je wekelijks op de hoogte houden van de laatste acties, nieuwe producten en interessante informatie van de natuur om u heen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: 

Komt u een keer langs in ons Natuurbelevingscentrum? >

Bij ons nieuwe natuurbelevingscentrum in hartje Venray kunt u terecht voor een unieke ervaring. Daar laten wij u niet alleen onze natuurbeschermende producten zien, ook onze groene partners leren u van alles over de natuur om u heen!

Vogels voeren in de winter? Lees hier de belangrijkste informatie >

Het najaar is een zware tijd voor vogels. Insecten zijn moeilijker te vinden, bessen zijn van de struiken en de nachten worden steeds kouder. Het juiste voer helpt vogels daar enorm bij. Hier leest uw de belangrijkste informatie over vogels voeren in de winter.

Alles over nestkasten >

Het najaar is de perfecte tijd om een nestkast op te hangen. Vogels zoeken tijdens koude nachten naar een warme schuilplaats en verkennen alvast nestkasten voor het broedseizoen. Hier leest u de belangrijkste informatie over onze nestkasten.

Bekijk hieronder in een vogelvlug de ideale voederplek voor het najaar. Uitgelegd door expert Arjan Dwarshuis!