Aura Beschermsilo voor vetbollen

Aura Beschermsilo voor vetbollen
Artikelnummer 350030119
€ 44,99
  • Laat alleen de kleine vogels van de vetbollen eten
  • Metaal is gecoat en weerbestendig
  • Groot genoeg voor 4 vetbollen

De Aura Beschermsilo voor vetbollen is speciaal gemaakt om vetbollen aan te bieden aan kleine vogels. Alleen deze vogels kunnen door de spijlen van de beschermkooi bij het voer komen en zo veilig en rustig eten.

De kwaliteit van deze beschermsilo is geheel in lijn met onze populaire Apollo en Aura range. Dit betekent een hoog kwaliteitsniveau en dat dit voedersysteem gemakkelijk uit elkaar te halen is om schoon te maken. U draait aan de bovenkant het ophangsysteem los, waardoor de bovenzijde los komt. Daarna kunt u de vetbolhouder eruit halen en vervolgens de bodem. Een schroevendraaier heeft u niet nodig. Ook niet om het systeem na het schoonmaken weer in elkaar te zetten.

Het metalen systeem is afgewerkt met een poedercoating. Hierdoor heeft u beslist jaren plezier van deze beschermsilo voor vetbollen. Hang dit mooi vormgegeven voedersysteem op aan een boom of voederpaalsysteem en geniet van de vogels die erop afkomen.

Wilt u ook graag grote vogels voeren? Maak dan een voederplek zonder beschermkooien aan de andere kant van uw tuin. Zo ver mogelijk bij elkaar vandaan.

Capaciteit
4 vetbollen
Kleur
Meerdere kleuren
Materiaal
Kunststof, Metaal
Diersoort
Vogels