VBN

Apollo Voedersilopakket

Artikelnummer 98485
€ 28,99 € 31,98 Deze aanbieding is geldig vanaf 15.03.2021
 • Wij ontwikkelen producten samen met onze groene partners
 • Al meer dan 25 jaar ervaring in natuurbeschermingsproducten
 • Wij maken bijna al onze producten zelf met de hoogste kwaliteit

Het Apollo Pakket is een zeer gewaardeerd pakket. Het combineert de beste voedersilo uit het Vivara assortiment, namelijk de Apollo Voedersilo 36 cm met het Click & Go systeem, samen met 1 kilo van het beste voer Hi-energy puur. Samen zorgen ze voor een grote variëteit aan vogels en een schone voederplek.

Het ontwerp van de Apollo voedersilo is uniek. Door het Click & Go systeem is de silo eenvoudig en zonder gereedschap te demonteren en schoon te maken. De zitringen bij de 3 openingen zorgen er voor dat de vogels vanuit een natuurlijke zithouding kunnen eten. Zo hebben ze meer zicht op de omgeving en zien ze eventueel gevaar eerder aankomen. De unieke ventilatiering in het deksel voorkomt condensatie in de voedersilo, waardoor het voer langer vers blijft.

Vivara Hi-Energy puur is al jaren één van de bestsellers in het Vivara assortiment. Door het hoge energiegehalte trekt dit voer een zeer grote variatie vogelsoorten. De gehakte zonnebloemkernen in de mix zorgen ervoor dat ook de kleine vogeltjes graag hiervan komen eten. De zaden zijn gepeld of gebroken, er blijven dus geen schillen achter op de voederplek. Zaadjes die gemorst worden, zullen geen onkruid geven omdat gebroken zaden niet kunnen kiemen. Ingrediënten: gehakte pinda’s, zonnebloemkernen, grof gemalen mais, gesneden gepelde haver en gele millet.

Samen vormen deze producten een aantrekkelijk pakket, zeker als u van een schone en nette voederplaats houdt.

Openingen
3
Capaciteit
680 g
Productkleur
Zwart
Materiaal
Kunststof, Gepoedercoated
Vogelsoort
Pimpelmees, Keep, Zwarte mees, Kuifmees, Vink, Koolmees, Putter, Groenling, Huismus, Roodborst, Gekraagde roodstaart, Sijs, Spreeuw, Ringmus
Hoogte
49cm
Diameter
8 cm
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Anderen kochten ook

 1. Vetbollen met insecten - 6 stuks
  € 2,49 Vanaf € 1,99
 2. Vivara Vetbolhouder Groen
  € 4,99
 3. Opvangschaal maxi
  € 14,99
 4. Vivara combi-paal - zwart
  € 12,99
 5. Pindakaas voor tuinvogels met meelwormen
  € 2,69 Vanaf € 2,29
 6. Premium Voedermix Puur 10 kg
  € 29,99 Vanaf € 27,99
 7. Voedersilo Apollo - 5 openingen
  € 29,99
 8. Ophangketting lengte: 30 cm
  € 4,99
 9. Ophangketting lengte: 60 cm
  € 5,99
 10. Tussenstuk opvangschaal
  € 2,99 Vanaf € 2,79