Affiliate programma

Al meer dan 10 jaar verkoopt Vivara haar producten online via www.vivara.nl. Als Europa's grootste leverancier van vogelvoer weten we als geen ander hoe belangrijk het is om alleen producten van de allerhoogste kwaliteit aan te bieden. Onze klanten erkennen dit en waarderen onze toewijding aan het bieden van kwaliteit. Dit blijkt ook uit het succes van Vivara.nl door de jaren heen. We bieden u de mogelijkheid om ons te helpen onze producten onder de aandacht te brengen van een nog grotere groep tuin- en dierenliefhebbers. Daar verdient u bovendien zelf commissie mee.

Heeft u een website of weblog dan kunt u delen in het succes van onze webshop door aan te sluiten bij het affiliatenetwerk van Vivara via TradeTracker.

Hoe werkt het?

  1. Registreer uw website of blog bij TradeTracker.
  2. Uw registratie wordt door ons beoordeeld en (indien uw website voldoet aan onze voorwaarden) goedgekeurd. Uw website is nu onderdeel van ons netwerk.
  3. Kies het advertentiemateriaal dat het beste bij uw website past. Heeft u vragen of specifieke wensen laat het ons dan weten via een ticketbericht op TradeTracker.
  4. Start met het verdienen van commissie*

Heeft u vragen

Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling marketing: marketing@vivara.nl

* zie de gedetailleerde campagne-omschrijving en / -voorwaarden.