Help vogels de winter door

 
 • 9,1 / 10

  "Erg prettige website en goede produkten. Tevens ook erg klantvriendelijk...."

  Kroon

  "Kwaliteit, levering en service al jaren tot onze tevredenheid tot wij Vivara attent maakten op een produktafwijking. De door ons bestelde vetblokken met meelwormen bevatten nauwelijks of geen meelwormen. Wij hebben op verzoek nog de etiketten van de betreffende blokken doorgemaild maar nooit meer iets gehoord en dat was voor ons zeer teleurstellend. Volgende leveringen waren wel weer als vanouds. Wij hadden een adequatere afhandeling van een kwaliteitsklacht verwacht...."

  Jeane Kort

 • PRODUCTZOEKER

  Vind informatie en producten voor specifieke vogels of andere tuindieren.

  Zoek nu

 

Producten van Vivara

 • VOGELVOER

  Het beste vogelvoer vindt u bij Vivara. We produceren het voer zelf en het bestaat uit voedingsrijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De vogels zijn er dol op en zullen uw tuin of balkon zeker bezoeken als u Vivara voer in uw tuin aanbiedt.

 • VOERSYSTEMEN

  Voersysteem Vivara

  Geen enkele vogelsoort is het zelfde en ook de manier van eten kan enorm verschillen. Daarom hebben we bij Vivara een groot assortiment aan voedersystemen. Zo kunt u altijd het juiste voedersysteem kiezen voor de vogels in uw tuin. 

 • EGELS

  Egels Vivara

  Egels leven daar waar struiken, heggen en dergelijke beschutting bieden. Onze producten voor egels zijn samen met de Egelbescherming Nederland ontwikkeld. Haal meer egels naar uw tuin.

 • CADEAUS

  Cadeaus Vivara

  Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Speciaal voor natuurliefhebbers hebben wij de leukste cadeaus geselecteerd. Van adresboekjes, tot ovenwanten & metalbirds. 

Producten voor een diervriendelijke tuin & balkon

Vivara natuurbeschermingsproducten is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Bij Vivara vindt u vogelvoer voor veel soorten tuinvogels en voer voor andere tuindieren: van zadenmixen tot vetbollen en vogelpindakaas. Maar we hebben ook een ruim aanbod voederhuisjes, nestkasten en diervriendelijke planten. We ontwikkelen onze producten in nauwe samenwerking met natuurbeschermingsorganisaties zoals Natuurmonumenten en Vogelbescherming Nederland. Zo verbeteren we het leefmilieu van plant en dier. Van elk product dat u koopt gaat een deel van de opbrengst naar deze partners.

Verwelkom dieren in uw tuin. Met onze producten kunt u uw tuin of balkon diervriendelijk inrichten, ook als u weinig plaats heeft. Daarmee helpt u dieren aan een geschikt leefgebied. Plaats een voederhuisje of voedersilo – uiteraard gevuld met energierijke zadenmixen – en u zult binnen een mum van tijd de eerste tuinvogels erop af zien komen. Met de juiste planten maakt u van uw tuin al snel een vogelparadijs. Bekijk ons aanbod: er zit zeker iets tussen voor uw tuin of balkon.

 

Home Page Netherlands

Om u beter van dienst te zijn, maakt Vivara gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Bekijk Privacyverklaring