50 Vetbollen met insecten in emmer

50 Vetbollen met insecten in emmer

Artikelnummer: 10266

€ 12,99
Add to Wishlist
Vele tuinvogels zijn verzot op insecten, ze zijn er in bepaalde periodes zelfs afhankelijk van. Met de Vetbollen met insecten voorziet u uw tuinvogels van de benodigde energie in de vorm van hoogwaardig vet, maar biedt u ze ook het hoogwaardige eiwit van insecten. Deze bol is favoriet bij mezen en roodborstjes!
Deze emmer bevat 50 vetbollen van 96 gram met insecten.
Lees meer

De Vetbollen met insecten zijn van extreem hoge kwaliteit. Dit komt tot uiting in de hoogte van het vetgehalte. Vaak worden er aan vetbollen kalk en graanmeel toegevoegd. De Vivara Vetbollen, zoals de Vetbollen met insecten bestaan juist uit een extra hoog vetgehalte en zijn voorzien van hoogwaardige grondstoffen zoals dierlijk vet, olierijke gepelde zonnepitten en volvet pindameel. Ze bieden de tuinvogels daarmee extra veel energie.

De unieke samenstelling zorgt ervoor dat onze vetbollen bij extreme kou zacht genoeg blijven. In de zomer zijn ze, mits in de schaduw geplaatst, ook prima te gebruiken. Door het hoge vetgehalte zijn de vetbollen goed waterafstotend, zo blijven ze ook in regenachtige periodes goed te gebruiken. De Vetbollen met insecten zijn met hun gewicht van 100 gram gemiddeld genomen zo’n 20% groter dan andere vetbollen.

Vivara wil alleen het beste voor vogels en daarom kiezen wij er voor om onze vetbollen zonder netjes te verstrekken. Dit voorkomt dat vogels in de netjes verstrikt raken. Vivara verstrekt speciale vetbolhouders om vetbollen veilig aan de vogels aan te bieden.

Naast de variant Vetbollen met insecten bieden wij nog een 3-tal andere varianten aan, namelijk Vetbollen original kenmerkend door een ongekend rijke zadenmix. Vetbollen met meelwormen, deze leveren vanwege het extreem hoge vetgehalte erg veel energie aan uw tuinvogels. De Vetbollen no mess met pinda: de naam zegt het al. Dit culinaire hoogstandje bevat namelijk alleen gepelde of gebroken zonnebloemkernen en pinda’s. Hierdoor blijft de voederplek schoon en onkruidvrij. 

Hoofdbestanddeel Gedroogde meelwormen, Talg, Zwarte zonnebloempitten
Geschikt voor Voederhuis, Voedertafel, Grondvoeren
Verpakkingseenheid 50
Vogelsoort Pimpelmees, Koolmees, Zwarte mees, Kuifmees, Staartmees, Ringmus, Huismus, Roodborst, Winterkoning, Boomklever, Spreeuw, Grote bonte specht

Waarom kopen bij Vivara

 • ONTVANG AANBIEDINGEN

  Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief

 • THUISWINKELlogo

  VEILIG WINKELEN

  We zijn lid van Thuiswinkel Waarborg

 • GRATIS SNELLE VERZENDING

  Bij bestellingen vanaf € 25

 • HERROEPINGSRECHT

  14 dagen bedenktijd voor alle producten