Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

  • Prijsvragen
  • Exclusieve kortingen
  • Nieuwe producten
Catalogus aanvragen

Vraag vandaag nog onze nieuwste catalogus aan met allerlei tips en adviezen.

Vivara Pro

Vivara Pro ontwikkelt specialistische natuurbeschermingsproducten voor de professionele markt. De ontwikkeling gaat veelal in nauwe samenwerking met verschillende natuurbeschermingsorganisaties en experts uit heel Europa.

De oorsprong van Vivara ligt bij natuurbeschermingsproducten voor gebruik in de particuliere tuin. Hierbij moet u denken aan natuurvriendelijke beplanting, nestkasten in alle maten en Premium vogelvoer. Vivara is Europees marktleider.

Veel instanties, bedrijven en instellingen houden zich actief bezig met het behoud van de natuur. Een positieve ontwikkeling vinden wij en daarom kan Vivara deze partijen, die op zoek zijn naar professionele natuurbeschermingsproducten, ondersteunen en met u meedenken over de mogelijkheden.

Zo kunnen wij u zowel adviseren over de optimale en natuurvriendelijke inrichting van een park of een winkelcentrum, geven wij projectontwikkelaars graag tips om ook nieuwbouwwijken en moderne tuinen een groene uitstraling te geven en kunnen wij ook op het gebied van behoud van uitstervende diersoorten een bijdrage leveren.

Naast het advies beschikt Vivara Pro ook over alle producten die bijdragen de gestelde beschermingsdoelen te verwezenlijken. Hierbij moet u o.a. denken aan bijvoorbeeld ooievaarsnesten, zwaluwtillen, insectenhotels of houtbetonnen inbouwstenen voor gierzwaluw, huismus of vleermuis.

Download hier onze Vivara Pro brochure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier de Vivara Pro Brochure

 

Vivara ontwikkelt en produceert zelf hoogwaardige producten van WoodStone® 

Hoofdcategorieën:
 

Vogels om en nabij 
Bos, park en tuin

Zwaluwen & 
Gierzwaluw

Roofvogels &
Uilen

 
 

 

Vogels om en nabij
water en weiden

Zoogdieren  
 

Insecten &
Vlinders

 
 

 

De prijzen zijn op aanvraag.

Wilt u meer informatie over een van de producten of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op:

Bel gerust onder: +31 0478 517 945 of mail naar: info@vivarapro.nl

 

Amfibieën

 
 


 

 

 

sluit

Onze website gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Tevens gebruiken we analytics software om onze website verder te optimaliseren. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord bent.