Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

  • Prijsvragen
  • Exclusieve kortingen
  • Nieuwe producten
Catalogus aanvragen

Vraag vandaag nog onze nieuwste catalogus aan met allerlei tips en adviezen.

Vivara open dagen 2013

 Vivara open dagen enorm succes


Met veel plezier kijken we terug op een geslaagde editie van de Vivara open dagen! Er waren tal van activiteiten georganiseerd waaronder o.a. een markt, een early bird watching, lezingen van de bekende vogelaar Nico de Haan en op zondag was Marijke Helwegen present, vogelliefhebster in hart en nieren. De opkomst tijdens de open dagen was gigantisch. Maar liefst 7.500 bezoekers zijn een kijkje komen nemen bij Vivara en de 2,5 hectare tellende natuurtuin. Ook Vierlingsbeek is na dit weekend heel wat kleurrijker geworden. Talloze kinderen hebben namelijk een vogelhuisje opgetuigd en zo wordt Vierlingsbeek omgetoverd in een heus vogelhuisjesdorp. 
 
Kortom, er kan worden teruggeblikt op twee enorm succesvolle dagen die mede dankzij de inzet van maar liefst 200 vrijwillers mogelijk zijn gemaakt. Stichting Bibliobeek Vierlingsbeek heeft gezorgd voor de vrijwillers en zij hebben de organisatie van o.a. het muziekprogramma, de horeca en de streekmarkt op zich genomen. Vivara en Stichting Bibliobeek Vierlingsbeek zijn dan ook bijzonder verheugd dat het weekend een succes is geworden.

Na de open dagen is ook de natuurtuin en winkel opengesteld voor het grote publiek. Vanaf nu kunnen bezoekers elke donderdag en vrijdag terecht bij Vivara. De openingstijden zijn van 09.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen informatie inwinnen over het inrichten van een diervriendelijke tuin en een wandeling maken door het prachtig stukje natuur bij Vivara. Bovendien is het mogelijk aangekochte producten meteen mee naar huis te nemen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
 
Lees hier meer over het bezoekerscentrum en de natuurtuin

Uw mening telt!


Heeft u de open dagen bezocht? Dan zijn we benieuwd naar uw mening!
Laat ons weten wat u leuk vond en welke punten eventueel beter kunnen door de vragenlijst in te vullen. Dit kost maximaal 10 minuten van uw tijd.
 

 

In samenwerking met:
  
sluit

Onze website gebruikt cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Tevens gebruiken we analytics software om onze website verder te optimaliseren. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord bent.